Članstvo i prijava

Da li je prijava na web panel JAZNAM besplatna?

Prijava i sve ostale aktivnosti na stranicama web panela JAZNAM su potpuno besplatne. Mnoge Vaše aktivnosti ćemo čak i nagraditi.

   

Da li mogu da pozovem svoje prijatelje na web panel JAZNAM?

Naravno, možete pozvati svoje prijatelje, članove porodice i ostale da učestvuju na web panelu JAZNAM i za to ćete biti nagrađeni. Vaši prijatelji mogu da se prijave preko Vašeg regrutacijskog linka koji će Vam biti poslat na e-mail prilikom prijave na web panel ili prilikom provere stanja bodova, a takođe će Vam biti poslat u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju. Potrebno je da prijateljima pošaljete svoj regrutacijski link, a prijatelji moraju da ga otvore, unesu svoju e-mail adresu i potvrde članstvo na web panelu JaZnam. Samo u tom slučaju moguće je povezati Vaše prijatelje sa Vašom e-mail adresom. Za svaku anketu koju popuni 'prijatelj', koji se na panel prijavio preko Vašeg regrutacijskog linka, dobijate 10 bodova. Pravo na dodatne bodove za ankete ’prijatelja’ imate tokom prve 4 godine njegovog članstva. Ukoliko je 'prijatelj' posle prvih selekcionih pitanja u anketi dobio poruku da nije odgovarajući ispitanik ili anketu nije popunio do kraja, anketa se ne smatra popunjenom i ne dobijate dodatne bodove.
   

Da li više osoba može biti prijavljeno na web panel JaZnam sa istom e-mail adresom?

Ne. Svaki član web panela JAZNAM mora imati svoju e-mail adresu.

   

Ko sve može biti član JAZNAM?

Na web panel JAZNAM se može prijaviti svako fizičko lice sa stalnim ili privremenim prebivalištem u Republici Srbiji, koje je napunilo ili ima više od 15 godina i koje se slaže sa navedenim Uslovima i pravilima učestvovanja na panelu. Ukoliko ste mlađi od 15 godina, morate imati saglasnost svojih roditelja ili staratelja da biste se prijavili na web panel JaZnam.

Ukoliko želite da se prijavite na web panel JaZnam, a nemate prebivalište u Republici Srbiji ali živite u regionu, možete nas kontaktirati na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

 

   

Šta bi trebalo da znam pre nego što postanem član web panela JAZNAM i koja pravila važe za članove?

Sve informacije o učlanjenju i učestvovanju na web panelu JaZnam možete pročitati na stranici Uslovi i pravila učestvovanja.

   

Zašto su vam potrebni moji lični podaci kao što su adresa stanovanja, datum rođenja i slično?

Vaši lični podaci su potrebni za socio-demografske analize pomoću kojih se biraju odgovarajući ispitanici za pojedina istraživanja i kako bismo naručiocima istraživanja obezbedili kvalitet prikupljenih podataka. Osim toga, Vaši podaci su potrebni za uručivanje nagrada koje ćete primiti u okviru web panela JAZNAM.