Moj profil

Da li mogu da promenim e-mail adresu sa kojom sam učlanjen na web panel JAZNAM?

Da. Potrebno je da sa stare e-mail adrese (sa kojom ste trenutno prijavljeni na web panel JaZnam) pošaljete poruku da želite da promenite e-mail adresu, navedete novu e-mail adresu i Vaši bodovi će biti prebačeni. Nakon toga će Vaša stara e-mail adresa biti odjavljena.

   

Kako da pristupim svojim profil podacima?

Svom korisničkom profilu možete pristupiti preko linka koji ćete dobiti u pozivu za anketu ili na našim stranicama www.jaznam.rs. Potrebno je da u okviru dela Pristup profil podacima u predviđeno polje unesete Vašu e-mail adresu sa kojom ste se učlanili na panel JaZnam i biće Vam poslata poruka sa trenutnim stanjem bodova, link za ažuriranje profil podataka, kao i Vaš regrutacijski link za učlanjenje prijatelja.

Savetujemo Vam da svoj korisnički profil redovno ažurirate. Na taj način uvek ćemo raspolagati najnovijim podacima što može biti od presudnog značaja za realizaciju socio-demografskih analiza i izbor odgovarajućih ispitanika. 

   

Kako da se ulogujem, na kojoj stranici?

Na web panelu JaZnam sva komunikacija se odvija putem elektronske pošte (e-mail), dakle nema stranice na kojoj bi trebalo da se prijavljujete (logujete).

Ukoliko želite da učestvujete u anketi, potrebno je da otvorite link za anketu u pozivu koji ste dobili. Pozivi za ankete se šalju na e-mail slučajno odabranih ispitanika čiji profil podaci odgovaraju zahtevima istraživanja koja trenutno sprovodimo.

Ako želite da pristupite svojim korisničkim podacima, možete to učiniti na stranicama www.jaznam.rs u okviru dela Pristup profil podacima.

   

Zašto je važan MOJ PROFIL, odnosno zašto vas zanima toliko stvari o meni?

Vaši lični podaci su potrebni za socio-demografske analize pomoću kojih se biraju odgovarajući ispitanici za pojedina istraživanja. Što Vas bolje poznajemo, manje je verovatno da ćemo Vam slati pozive za ankete koje ne odgovaraju Vašem profilu. Svi lični podaci člana i odgovori na pitanja u anketi su poverljivi.

Više informacija o zaštiti podataka možete pročitati na stranici Zaštita podataka.