Nagrade

Da li mogu da izaberem više nagrada?

Da, prilikom prijave za isplatu možete izabrati i više vrsta nagrada zavisno od broja osvojenih bodova.

   

Da li osvajam bodove za svakog učlanjenog ’prijatelja’?

Da biste osvojili bodove za ’prijatelje’ potrebno je prvo da se Vaši ’prijatelji’ učlane preko Vašeg regrutacijskog linka, a zatim i da učestvuju u istraživanju, odnosno da popune anketu. Za svaku anketu koju popuni Vaš 'prijatelj' dobijate 10 bodova tokom prve 4 godine njegovog članstva. Kao što se bodovi dodeljuju po završetku projekta, tako se i dodatnih 10 bodova pripisuje Vašem nalogu po završetku projekta.

Ukoliko je 'prijatelj' posle prvih selekcionih pitanja u anketi dobio poruku da nije odgovarajući ispitanik ili anketu nije popunio do kraja, anketa se u tom slučaju ne smatra popunjenom i ne dobijate dodatne bodove. Takođe, profilni upitnik koji članovi popunjavaju prilikom prijave na web panel nije anketa i za njegovo popunjavanje se ne dobijaju dodatni bodovi.

Mesečno se preko Vašeg regrutacijskog linka može prijaviti neograničeni broj osoba.

   

Da li postoji minimalni broj bodova potreban za prijavu za isplatu?

Potrebno je da prikupite najmanje 1000 JaZnam bodova. Presek stanja bodova, prijava za isplatu i isplata vrše se četiri puta godišnje. Svim članovima koji osvoje potreban broj bodova automatski se šalje e-mail poruka sa linkom za prijavu. Više informacija o nagradnom sistemu možete pročitati na stranici Nagradni sistem.

   

Kako da prijavim prijatelje?

Prilikom potvrde prijave za članstvo na web panelu JaZnam dodeljen Vam je i poslat jedinstveni regrutacijski link za učlanjenje prijatelja. Vaš regrutacijski link će Vam biti poslat u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju, a možete mu i pristupiti na stranama www.jaznam.rs u delu Pristup profil podacima.

Potrebno je da navedeni link iskopirate i pošaljete ga u e-mail poruci ili ga podelite sa prijateljima na društvenim mrežama (Facebook, Twiter, Google +...), a Vaši prijateli moraju da se prijave i potvrde članstvo na JaZnam panelu otvaranjem Vašeg regrutacijskog linka. Samo u tom slučaju moguće je povezati Vaše prijatelje sa Vašom e-mail adresom.

Znači, ne upisujete Vi e-mail svojih prijatelja, već im samo šaljete navedeni link, a Vaši prijatelji moraju da upišu svoju e-mail adresu i potvrde članstvo na web panelu JaZnam.

Podsećamo Vas da se na panelu JaZnam.rs izvode istraživanja za područje Republike Srbije, zato je potrebno da članovi panela imaju prebivalište u Srbiji.

   

Kako da proverim stanje bodova?

U svakom trenutku možete proveriti stanje bodova ili pristupiti svojim korisničkim podacima na stranicama www.jaznam.rs. Potrebno je da u gornjem desnom uglu u okviru dela Pristup profil podacima u predviđeno polje unesete Vašu e-mail adresu sa kojom ste učlanjeni na panel JaZnam i biće Vam poslata poruka sa trenutnim stanjem bodova kao i Vaš regrutacijski link za učlanjenje prijatelja.

Ukoliko ste u poslednjoj sedmici učestvovali u nekom od istraživanja, postoji mogućnost da Vam još nisu uračunati bodovi za prethodno istraživanje, jer se bodovi dodeljuju po završetku projekta

   

Kako da se prijavim za isplatu?

Prijava za isplatu i isplata se vrše četiri puta godišnje. Presek stanja bodova se vrši 31. januara, 30. aprila, 31. jula i 31. oktobra. Svim članovima panela koji prikupe najmanje 1000 JaZnam bodova automatski se šalje e-mail poruka sa linkom za pristup Nagradnom katalogu u kom mogu izabrati opciju zamene bodova za vaučere za kupovinu u prodavnicama i na internetu, dopunu za mobilni telefon, uplatu na tekući račun... Da biste se prijavili za isplatu ili zamenili svoje JaZnam bodove za praktične nagrade, potrebno je da otvorite link 'Želim da zamenim osvojene bodove’, izaberete nagradu i upišete tražene podatke.

Znači, nije potrebno da nas obaveštavate da ste prikupili potreban broj bodova, već ćemo mi Vama u navedenom periodu poslati poruku sa linkom za prijavu za isplatu. Ukoliko u predviđenom periodu ne izaberete nagradu, neiskorišćeni bodovi biće preneti u naredni kvartal.

Isplate se vrše kvartalno i to:

1. u mesecu martu (za prijave od 1. do 15. februara),

2. u mesecu junu (za prijave od 1. do 15. maja),

3. u mesecu septembru (za prijave od 1. do 15. augusta),

4. u mesecu decembru (za prijave od 1. do 15. novembra).

   

Kolika je vrednost jednog JaZnam boda?

Vrednost jednog JaZnam boda iznosi 1 dinar, što znači da 1000 JaZnam bodova iznosi 1000 dinara.

   

Web panel JaZnam svoje članove nagrađuje JaZnam bodovima!

Vrednost jednog boda iznosi jedan dinar.

  1. Prve bodove dobijate prilikom prijave na panel, pri čemu Vam poklanjamo 100 bodova.
  2. Poklanjamo Vam dodatnih 10 bodova za svaku anketu koju popuni 'prijatelj' koji se na panel prijavio preko Vašeg regrutacijskog linka koji smo Vam poslali na e-mail prilikom prijave, a kasnije ćemo Vam ga slati u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju. Pravo na dodatne bodove imate tokom prve 4 godine njegovog članstva.
  3. JaZnam bodove dobićete za svaku popunjenu online anketu. Bodovi koje ćete dobiti za popunjavanje određene ankete zavise od dužine ankete, što će biti navedeno u pozivu za svaku anketu koji Vam šaljemo putem elektronske pošte (e-mail).

Što više anketa popunite, više bodova osvajate. Redovno ćemo Vas obaveštavati o stanju Vaših bodova u svakom pozivu za anketu.

   

Zašto je moje stanje bodova ostalo nepromenjeno nakon popunjavanja ankete?

Ukoliko ste u poslednjoj sedmici učestvovali u nekom od istraživanja, postoji mogućnost da Vam bodovi za prethodno istraživanje još nisu uračunati, jer se bodovi dodeljuju po završetku projekta. Ako ste anketu popunili do kraja i dobili obaveštenje da je anketa uspešno završena, dodeljeni su Vam i bodovi. Molimo Vas da budete strpljivi i proverite stanje za nekoliko dana.

Ukoliko posle prvih selekcionih pitanja u anketi dobijete poruku da niste odgovarajući ispitanik ili anketu ne popunite do kraja, anketa se u tom slučaju ne smatra popunjenom i ne dobijate bodove.