O panelu

Da li ćete pokušati nešto da mi prodate?

NE! Kompanija Valicon d.o.o., vlasnik web panela JaZnam, posluje u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija koje upravljaju delovanjem marketinško-istraživačkih agencija, poput ESOMAR i AAPOR. Garantujemo da se NE bavimo direktnim marketingom (prodajom). Na to nas, uz ostalo, obavezuju gore navedeni kodeksi. Kompanija Valicon se isključivo bavi savetodavnim i istraživačkim delatnostima i garantujemo Vam da će se dobijene informacije koristiti isključivo u istraživačke svrhe. Više informacija o zaštiti Vaših ličnih podataka možete pročitati na stranici Zaštita podataka.  

   

Šta je JaZnam?

JAZNAM je web panel koji čini grupa registrovanih korisnika interneta koji učestvuju u online istraživanju tržišta, medija i ispitivanju javnog mnjenja. Teme naših istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni. Popunjavanjem svake online ankete dobijate bodove (broj bodova za svaku anketu je naveden pre početka popunjavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate. Osim popunjavanjem anketa, bodove osvajate i uključivanjem svojih ’prijatelja’.

I ne brinite, Valicon je istraživačka kompanija i stoga je u obavezi da u potpunosti poštuje sve zakone o zaštiti ličnih podataka koji se koriste isključivo u svrhe istraživanja.

   

Zašto da postanem član JAZNAM?

Web panelu JAZNAM sprovodi niz istraživanja za razne kompanije, od najboljih srpskih do poznatih multinacionalnih kompanija i njihovih marki, kao i mnoga zanimljiva društvena istraživanja. Učestvovanjem u istraživanjima web panela JAZNAM imate mogućnost da utičete na stvaranje proizvoda i usluga po Vašoj meri. Kao istraživači i naručioci istraživanja svesni smo koliko je dragoceno Vaše mišljenje za podsticanje uspešnog privrednog razvoja. Za učestvovanje ćete biti i nagrađeni.