Šta je web panel JaZnam?

Na web panelu JaZnam možete slobodno izraziti svoje mišljenje. Mi smo agencija koja ima iskustva u istraživanjima za kompanije različitih profila, od najboljih srpskih do poznatih multinacionalnih kompanija. Redovno sprovodimo i mnoga zanimljiva društvena istraživanja.

 

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje o postojećim i o novim proizvodima na tržištu, o raznim reklamama, mobilnim paketima, o ambalaži... To je, takođe, i mesto na kom nam možete poveriti u koje sve svrhe koristite internet ili druge tehnologije.

Teme naših istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni. Popunjavanjem svake online ankete dobijate bodove (broj bodova za svaku anketu je naveden pre početka popunjavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

 

I ne brinite, Valicon je istraživačka kompanija i stoga je u obavezi da u potpunosti poštuje sve zakone o zaštiti ličnih podataka koji se koriste isključivo u svrhe istraživanja.

 

Kako učestvovati na web panelu JaZnam?

Učestvovanje na web panelu JaZnam je vrlo zabavno i jednostavno.

 

1. Na web panel se možete prijaviti direktno preko web stranice postani član ili preko regrutacijskog linka koji Vam je poslao prijatelj, čime će on biti nagrađen sa 10 bodova svaki put kada popunite anketu u toku prve 4 godine Vašeg članstva. Prilikom prijave Vas ćemo nagraditi sa 100 bodova koji se mogu iskoristiti na više načina. Više o sistemu nagrađivanja pogledajte ovde.

 

2. Kada postanete član web panela JaZnam vrlo je važno da unesete podatke o Vašem profilu, kako bismo mogli odmah da Vas uključimo u naša istraživanja.

 

3. Na web panelu JaZnam sva komunikacija se odvija putem elektronske pošte (e-mail), dakle nema stranice na kojoj bi trebalo ponovo da se prijavljujete (logujete).

 

4. Ukoliko budete odabrani za određeno istraživanje, poslaćemo Vam poruku putem elektronske pošte (e-mail), koja sadrži poziv za anketu u vidu linka i sve potrebne informacije o Vama:

  1. stanje bodova

  2. link za pristup profil podacima

  3. regrutacijski link za učlanjenje prijatelja

  4. mogućnost odjave sa panela

5. Na web stranicama www.jaznam.rs naći ćete sve potrebne informacije za članove, objave rezultata ranijih istraživanja, informacije o sistemu nagrađivanja,...

 

 

Vaše mišljenje za nova rešenja!

 


esomar valicon 

 

 

 

 

 

 

Pristup profil podacima

Brza anketa

Kako ocenjujete izgled web stranice JaZnam?